Onderzoek oorzaak ofwel nog een stap verder de bron van jouw klacht

 

Belangrijk: onderstaande informatie is niet van toepassing op de atlas- en wervelmassage en abhyanga lichaamsmassage. Mocht er tijdens de behandeling toch de hulpvraag zijn om verder te kijken is dit altijd in overleg mogelijk. 

 

De opstart van de begeleiding start met een intake consult. Bij het allereerste consult richten we onze aandacht op welke hulpvraag heb je, je klacht(en), de geschiedenis daarvan, wat zou je graag willen en hoe ziet je dagelijkse leven er op dit moment uit. De polsdiagnose wordt gedaan, de bloeddruk wordt opgenomen, er wordt gekeken naar je tong en we praten over het functioneren van jouw lichaam. Hoe gaat het met slapen, je eetpatroon, eetlust en de kenmerken van je ontlasting. Via een eet- en drinkdagboek krijg ik inzicht in je voeding en of deze je lichaam balanseert.

 

Gaat het behandeladvies jou de handvatten geven?

 

De informatie uit het eerste consult en jouw persoonlijke eet- en drinkdagboek ofwel voedingsdagboek geven veel informatie om een behandelplan te kunnen maken, die afgestemd is op jouw natuurlijk functioneren. Dit op maat gemaakte behandelplan bespreken we samen. Daarbij kun je natuurlijk direct je vragen stellen.

De mogelijke onbalans die er is ga jijzelf met ondersteuning, zover als mogelijk is corrigeren om zo dicht mogelijk bij jouw constitutie, aangeboren natuur te komen. Je gaat zelf ervaren wat de invloeden zijn op jou als persoon en leert daarmee de adviezen uit het behandelplan in de toekomst zelf toe te passen. Je leert de regie te krijgen over jouw lichaam en geest.

Afhankelijk van jouw klacht omvat het behandelplan verschillende behandeldoelen. Maar wat in eerste instantie het belangrijkste is, is de reiniging van jouw lichaam. Als jouw spijsverteringsstelsel en weefsels gereinigd zijn, kun je alle producten, denk aan voeding, kruiden, specerijen, supplementen en huidverzorging beter opnemen en verwerken in je lichaam.

Welke reinigingsmethode er gebruikt wordt, is afhankelijk van je klacht. Dit kan bestaan uit natuurgeneeskundige lichaamsbehandelingen, bepaalde voeding, kruiden, specerijen, supplementen en dranken.

 

Ontdek de grondige en natuurgerichte manier van werken 

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: info@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.