Consulten zijn van maandag t/m zaterdag op afspraak. Door de voicemail* in te spreken of het invullen van onderstaand contactformulier*, neem ik contact op.

De gegevens in onderstaand formulier gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Je emailadres wordt als je de eerste afspraak maakt gebruikt om je eetdagboek, privacydocument en behandelovereenkomst te verzenden.

 

Naam:*
Telefoon:*
E-mail: *
Captcha:
 Routebeschrijving

Vanuit A73 afslag Cuijk volg je de borden Beers, Mill. In Mill neem je de tweede afslag op de rotonde. Na het tankstation neem je de eerste afslag rechts naar de Spoorstraat. Na 350 meter is er een parkeerplaats tegenover de praktijk in de Wilhelminastraat.

Vanuit Wanroij neem je de rotonde rechtdoor richting Mill. Bij de tweede rotonde ga je rechtdoor. Je neemt de 4e afslag linksaf de Spoorstraat. Na 350 meter is er een parkeerplaats tegenover de praktijk in de Wilhelminastraat.

Vanuit Grave kom je Mill binnen rijden en rijd je rechtdoor. Na het tankstation de eerste afslag rechts naar de Spoorstraat. Na 350 meter is er een parkeerplaats tegenover de praktijk in de Wilhelminastraat.

Vanuit Uden rijd je Mill binnen op de Vorleweg. Neem de 5e afslag rechts naar de Spoorstraat. Na 250 meter aan de linkerzijde is er een parkeerplaats tegenover de praktijk in de Wilhelminastraat.

Vanuit Langenboom rijd je Mill binnen en rijdt door tot de rotonde. Ga de eerste afslag eraf naar de Domeinenstraat. Neem de tweede weg links naar de Spoorstraat. Na 250 meter aan de linkerzijde is er een parkeerplaats tegenover de praktijk in de Wilhelminastraat. 

 

Openbaar vervoer

Arriva rijdt met buslijn 91 en 92 naar Mill. De buurtbus met buslijn 292.

 

KvK nr. 69680671

BTW nr. NL001760422B61-id

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: info@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.